Thursday, June 23, 2011

Haihhh...Tercabar gak nihh!!

Aku ada satu citer nih...sbnrnya dari semalam lg nk post tapi buat yang lain dulu..pastu igt pepagi tadi pun nak post gak tapi tu la...buat tu buat ni terlupa...ni rasa cam relaks sikit..hihihi..(dok opis pun ada masa nak relaks ke?hahaha)..Ok jom teruskan...camni citer nye...hmmm

Ptg semalam pukul 5.30 mcm biasa la terus nak balik umah...Dalam perjalanan balik tu la...masa nak keluar simpang dari opis ni..ada la satu keta..perghhh berderum bunyi nya..keluar dari simpang tu gak terus memotong aku...mentang2 la keta aku ni kecik comel..x pe arrr...ada aku kesah pun...hmmm...sambil2 aku memandu tu tetiba keta tadi saing aku..dok tekan2 minyak sambil tgk2 aku..apahal nihhh??? kenal aku ke? aku tak kenal pun mamat tu..jadi aku teruskan perjalanan mcm biasa...

Sampai kat lampu isyarat yg masa tu merah kena berhenti la kan...hihihi..aku dok line kiri..tup2 keta tadi dok sebelah kanan!!! adehhh...dia buat perkara yg sama..tekan minyak kuat2...vrommm vrommm...amboii...mentang2 la keta aku ni tak leh buat vromm kuat2..hihiihi...dia asyik tgk aku...haihh..ajak lumba ka? agak2 la ooiii...keta aku bukan enjin turbo...tp dlm hati ni geram gak..jadi aku siap sedia..tgk je kat lampu isyarat tuu....

Elok hijau je lampu terus tekan minyak...goooooooooooo....tgk keta mamat sebelah...hahahaha...korang tau dak apa jadi...dia ter free gear kot ...mengaum je keta dia kat situu....kahkahkahkah....pastu aku tak nampak dah keta tu kat belakang aku...hmmm...macam2 la kan orang ni..Dulu penah gak jadi camni tapi keta org tu mampus kat lampu isyarat..hihihi..kelakar laaa...agak nya depa tgk aku ni bawa keta kecik comel so syok la nak sakat org cenggini...hmmm....

3 comments:

maszmadi said...

iskiskisk, x baik kan buat orang yang bawa keta kecik macam tu.. Allah akan balas cash time tu gak kan.. haha, baru dia tau kecik2 cili padi tu..

aku dan segalanya said...

hahaha..tu la...

sha my heart said...

haha~ padan muka, nak berlagak sangat kan org tu.. Hish, rasa geram jugak.. Grr~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...