Monday, June 6, 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG

Sekadar mencuba kot2 ada orang berminat nak boh blog aku lam bloglist korang..hihihi...sesapa yang nak tau camner cara nya klik kat BEN ASHAARI....cpt2 la join sbb segmen di tutup kul 10mlm ni....

46 comments:

normala_ali said...

saya pon dh follow awak.. :)

aisyah kirana said...

jum tuka link yuk :)

http://justordinaryme3.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog-by.html

farahin nasir said...

sudah follow...
hee..
tq..


sy budak baru belajar.. :)

Atika Farha ;D said...

SAYA BERMINAT BERTUKAR LINK DENGAN ANDA

http://blogfarha.blogspot.com

SELAMAT BERKENALAN!

Mama Amani said...

Saya berminat untuk tukar link,,,,

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

hope ada yang sudi :-)

UpProfits said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

Salbiah Zakeri said...

ok sy berminat..dh pon msukkn dlm list :)

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Salbiah Zakeri said...

anda follower ke 100 sy..
sy telah pon buat review utk blog anda kerana m;jadi follower ke 100 sy..eheee..tq..

http://sayapencintahijau.blogspot.com/2011/06/review-follower-ke-100.html

Pak Syahot said...

SY BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA.... KALAU SUDI NNT PS AKN LETAK DLM BLOGLIST JOM USHA BELIAU & REPLY LA YE KAT
http://paksyahot.blogspot.com

p/s:kalau takde nnt boleh usha kat entry http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Ly_Tulip said...

okay...done!!

anda da ada dlm list sy suda.. :)

Liza @ Adzriel AB said...

akak dah add blog ni.. tima kasih, kita meriahkan lagi blog para ibu.

fawzeah zea said...

akak,msuk list sya =)

DiDiE eLa said...

suda follow awak..thanx you sebab follow saya..nice to know u =)

nananaDya said...

ok. jom tukar...

http://nananadya.blogspot.com

cik sakura said...

cak..berminat juga..cik sakura dah masukkan dalam bloglist..nanti tengok dekat bahagian from ben ashaari ye..

PikaPiko said...

sy minat nak tukar link dgn awk :)

http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia menyinggah .. hehe XD

Entri Apa Ni?
Dah Check Harga Blog Korang?

Raja Syakirah said...

done following you
dan awak dah berada dalam bloglist saya

boleh saya tukar link dengan awak jugak
=)

nick_riena said...

jom tukar link!!!

UpProfits said...

OK .. SAYA pun BERMINAT ! Dh add, pls check.. http://eiz1004.upprofits.com/bloglist-khas-segmen-benashaari-jom-tukar-link/

..pls add link sy juga.. http://eiz1004.upprofits.com/

mama maman said...

sama2 tukar link ye..

http://mamayana10.blogspot.com

DANASH said...

blog anda telah dimasukkan dalam bloglist http://danashdisini.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

cik sakura said...

thanks..

i'm ezza haniza said...

jum tukar link jum...done following u

♥yaya budak suka embun♥ said...

TERIMA KASIH KERANA SUDI BERTUKAR LINK DENGAN SAYA. SY JUGA BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA....


MAU TAK? TUKAR LINK JOM

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
Nadh datang melawat.. :)

Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

arfah said...

terima kasih sebab sudi....saya pun berminat nak tukar link dengan kamu... :)

Cik Purple said...

oke..:) saya berminat.. nti sy mdasokkan dlm bloglist yea..:) check it out..:D

selendang merah said...

sy berminat bertukar link dgn anda..link blog anda dh sy masukan di blog sy leh datang tengok..

i'm ezza haniza said...

saya dah follow awak and letak link :)

..:::isainz:::.. said...

dah follow...
thanks cos sudi follow my blog...

http://isainz1327.blogspot.com

yuyue said...

yuyue da tukar link..jom tukar meyh..

http://www.pwencessyuyue.co.cc

awak da ade lam bloglist yuyue :)

bibirmerah said...

ok..saya setuju tukar link ngn kamu..he3..da taruk dlm bloglist sy...silalah jenguk..:D

http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

ctie anis said...

da follow..

selamat datang ke bloglist saye..
:)

Nour Akmal said...

dh letak blog ni di bloglist suka sama suka..
tq..=)

Cik Purple said...

wah,dahnmpk nama kite kat bloglistla..:D masyeh!:)

.: Arie Fareeha :. said...

jom2 kita sama2 bertukar..dh folo n add link awk jugak.. :)

Nurul Adibah said...

hai,thnks berminat nak tukar,nak tukar jgak beh??awk dah ada dkat link kawan baru saya

http://writetordib90.blogspot.com/

kam said...

salam...dtg sini gak nak tukar2 link ngan sesapa yang sudi hoho
http://mygluta.blogspot.com

hanyzham hadny said...

http://pabilajarijemarimenari.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

jom tukar link n kalo sudi follow la saya

... said...

as salam..

Ok, saya terima, saya masukkan akak dalam list Malaysian blogger
bersama-sama kita bertukar cerita, pandangan dan ilmu =)

http://accidental-rt.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

dan follow akak juga. thanks follow blog saya =)

mrs redzuan said...

jom tukar link =)

http://oneaza.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

yuyu said...

salam, awak dh da dlm bloglist sy..so jom tukar sama..

http://www.flaminina.com/

Alisya said...

jom tukar link dgn alisya..

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jom tukar link dengan Jamal nak tak..

www.jamaluddin.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...