Tuesday, June 7, 2011

SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG

Ronda punya ronda terbaca blog terblog dan aku terus terfollow..hihihi..tak laa..aku mmg berminat nak follow pun...lagi pun segmen ni agak menarik ....

Secara kebetulan masa aku memfollow blog nihh dpt nombor yang sgt menarik dan bertuah sgt bg akuu....

no 360....


Nak tau sbb pe menarik?? salah satu sbb nye 3/6 ada lah tarikh lahir aku ...yahoooo...cun kan nombor tuu?? amat segak sekali lak tu nombor follower kat blog tuan punya segmen nih kan...hihihi


Sesapa yang rasa nombor follower nya menarik jom join n klik kat SINI...Aku nak tag 2 org kawan aku ......



6 comments:

kiwi said...

join jangan tak join.

nway, happy belated besday :)

aku dan segalanya said...

hihihi...tq kiwi...

Sharif Dez said...

Datang dari blog terbelog. Happy blogging..

blog sharifdez

mrs redzuan said...

dari terbelog folo sini =)

fyna said...

nice no...
;)




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Bro ahmad said...

360 kan rancangan tv3 hehehehe
sangat bertuah
best rancangan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...