Wednesday, June 22, 2011

JOM TERJAH APKPA !!!!!

Rasa abih dah kot nihh...haih..lenguh tgn aku aih..camna la BELOG MTT selalu list kan apa2 je segmen tuh..cpt lak tuu..aku ni mana tak lambat nya...baru 4 blog di jelajah..anak nak susu..hihihi..sambung balik...baru sampai 10 blog..anak yg sorang lagi nak susu gak...hmmm..camtu laa...tp akhirnya dpt gak aku senaraikan semua ni..maaf ye sbb lambat...kalau korang nk tau...semua list di bawah ni yg mana aku leh follow aku follow tauuu...jom terjahhhhhhhhhhh...

  1. http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  2. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  3. http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  4. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  5. http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  6. http://ftndiana.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  7. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  8. http://www.prince91.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-prince.html
  9. http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  10. http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  11. http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  12. http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  13. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  14. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  15. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  16. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  17. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  18. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  19. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  20. http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  21. http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  22. http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  23. http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  24. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  25. http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  26. http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  27. http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  28. http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  29. http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  30. http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html
  31. http://izyanmasri.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  32. http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  33. http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  34. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  35. http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  36. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  37. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  38. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  39. http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html
  40. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  41. http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html
  42. http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  43. http://themrizzo.blogspot.com/
  44. http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  45. http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  46. http://kaoruluv16.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Hmmm..ada tak yang aku tertinggal link nye?bgtau eh kalau xdak...

2 comments:

Ly_Tulip said...

Wah!! 1st tu... ;)thanks ea da list kan...kamo punya nt sy link kan...skg ni mcm xda masa lg..hehe..

* Zaleta * said...

tq kak...salam kenal yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...