Sunday, June 26, 2011

Sesapa yg lahir 90an ??? meh tgk sini!!!

Bagi sesapa yg lahir 80an ke bawah tu mesti selalu tgk citer ni kan...nostalgia betui laa...dulu2 aku suka sgt tgk citer teladan ni...walaupun berulang kali di tayang aku tetap tgk gak..tak jemu2 laa..hihihi..tgh aku dok search lagu2 lama kat youtube td..ada terselit lak citer ni...haaa..terasa la nak share dgn korang semua...jom kita mengimbau citer tuu...




Best tak??

Yang ni pun best kan??

Yang ni la aku tak jemu2 tgk...sukaaaaaa

penuh dgn teladan...


14 comments:

...Minah BluR... said...

Mb lahir 91...
ase cm prnh tgok huhu tak ingt lah

puanbee said...

ye lah kartun peberet dulu2 hehe

arfah said...

hihihi memang pernah tengok cerita teladan ni...1..2..3...lompat :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

saya 80an. haha

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

1 2 3 lekuk ...jantan betina aku ketuk ...kata kancil ...
teladan ...org bodoh selalu di perbodohkan ..

aisya said...

haha.. dah lame tak tengok binatang2 ni..

fiq. said...

lagi satu snow white dan 7 orang kerdil!miyahahah

KaoRu said...

cerita ne memang best :)

Ly_Tulip said...

penah dgr tak lagu sang kancil ngan buaya???

♫♪♫ lihat la di seberang sana, banyak pohon buahan...semua buaya yang ada, berator smpai sana♫♪♫

tu antara lirik die la.. igt tak???igt tak??? ;p

btw, td baru je p zoo... ;)

Ly_Tulip said...

http://lytulip.blogspot.com/2011/06/bila-kali-terakhir-anda.html

zOeY zAu YaH said...

saya pnh tgk semua! selalu tgk time kecik2 dulu..kenangan tol kan..
dh siap follow.tq sbb mai blog saya.

eika zulaikha said...

suda follow akk..ty follow aikha blik k ni link dya http://cumaasalsayejewuhuh.blogspot.com/

Aziela said...

memang betol...bila kuar jer kartun tu..mesti melopong nengok tv...hahahahhaha

Saya sebenarnya balas kunjungan dari segmen Ben APKPA. Maaf lewat sampai. Anyway, nice blog.

Anif Abdullah said...

89.. dulu time pagi-pagi je,sure tgok ..tersenyum ssorang .haha..kartun paling melayu i think :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...