Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Segmen dari BEN ASHAARI lagi!!! kali ni aku kena senaraikan 5 blog yg aku suka masuk....hmmm....







Aku suka masuk blog 1 dan 2 tu kerana dua2 tu blog masakan...seronok baca dan cuba kalau yg agak sng di buat laa...hihihi

Blog yg ke 3 tu macam dah terpanggil setiap kali ada entri mesti nk baca je...almaklum lah blog kedua org ituuuu....

No 4 tu lak...wajib gak masuk..sbb bila dah join segmen BA mesti la kena jenguk..dak gitu?hahaha

Blog ke 5 tu lak...dah sah2 la wajib di lawati hr2...leh dpt info bnyk2 kat situ..dan dgn sbb tu la aku join segmen nihh....


Ada yang berminat jom join segmen nih? klik kat SINI

9 comments:

Miss Ran said...

erk due2 ben

mne ai nye hehe

Salwani Zolkpli said...

hye.singgah sini dari blog BA :)

Sunah Sakura said...

hehehe.. jenguk blog pilihan hati gak ni~

Belog MTT said...

Terima kasih walaupon sebab nak tengok list segmen jer..HAHA :)

Tea said...

wahhh.


jom singgah dan bace:
tukar ke domain sendiri

jom like page ni:
Secret Propaganda

...Minah BluR... said...

tengok2 sini pulak HEHE

emmajean said...

hi singgah sini balik.... rajin2 lah folow and comment blog sy k ???

http://emmaeema.blogspot.com/

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah blog kamu :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

singgah lee, jgn segan2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...