Friday, June 24, 2011

BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?

wahhh..segmen lagiii....hahaha..kali ni BILA SI ISTERI BERBLOG...SUAMI dan ANAK? Camner tuhhh...meh sini nak citer...

Aku ni selalu nya kalau hari bekerja kan...kat opis pun aku update gak (cam sekarang ni) ..balik keja je..kalau tak dak stok kat umah..singgah kedai dulu..pastu amik anak2..Pukul 7 masuk dapur utk memasak....lepas semua mkn masa utk tidur kan anak2...hihihi...lepas tu la baru masa untuk sembang2 dgn suami...apa je nk cerita masa tu laa..takde sapa nak ganggu dahh....

Biasa nya pukul 10 lebih aku baru la ngadap laptop...masa tu suami pun relaks je depan tv...suami aku tak penah pun nak bebel...jadi xdak la istilah nak menjinakkan dia kan? hahaha...lagi pun dah biasa tido lewat...kalau aku tak bukak blog utk update dia pulak hairan..."kenapa lak mlm ni tak berbblog?" hahaha...kira dia sporting la kan...hmmm

Hari minggu lak aku mmg jarang sangat nak bukak laptop...mmg aku guna kan satu dua hari utk anak2 dan suami laa...malam baru la aku buka laptop....ada gak kadang tu 2 hari aku tak update pun...ngeeeeeeee.....

Tapi kalau ada segmen dari BEN ASHAARI...wajib la aku join...hahahaha....jadi jom la join...klik SINI

16 comments:

Alya Esprézzo said...

cakk !! selamat petang ibu ! cewaahh..ibu tau, hahaha happy blogging ! :)

Lulu Caldina said...

Majulah Blog untuk keluarga dan negara..yeah...

missbby said...

salam, serupa la macam suami kita, siap tanya naper tak blog? hehe

~iz~ said...

salam kenal....:)

wah nampak padat aktiviti harian tu...tapi masih ada masa untuk berblogging...caya la...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

banyak join segmen msti kata banyak berblog kat opis..nice tak ganggu kan..

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

mas saari said...

best kan kalau suami sporting!

jom baca cerita Mas..
http://www.massaari.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-suami-dan-anak.html

* Zaleta * said...

memang best...jom singgah rumah sy plak...

* Zaleta * said...

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

Marina said...

hehe...keluarga diutamakan

Azzah said...

sporting...hepy blogging.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

ariana's said...

Yang penting kita jaga keperluan anak dan suami dulu..dan jangan sorok2 darinya..kena telus org kata..:)

PinKy MoMMa said...

hahaha betul betul..kalau tak blogging ari tu..hubby yg pelik..

kompius i tau..

shahjiehan said...

balik la... masa ade kat langkawi akak x mo jmpa shah.. :(

Lelord said...

hehhehe caya lah en.suami

Puan Kutu said...

en suami sporting,siap tanya lg kenapa tak blogging?huhu beruntung!

Ameh Wahab said...

betul...keluarga diutamakn ujung minggu la mase nak bermanja² dengan anak² and suami...hehehe.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...