Friday, June 3, 2011

tarikh 3/6 membuat kan aku teringat sgt pada si DIA


Hari ni umur aku dah bertambah menjadi kan angka 34..hihihi..alhamdulillah aku di beri kan kesempatan lagi utk melihat dunia nii..aminn...

Memula aku mls nk post entri ni tapi bila aku teringatkan mak aku...rasa aku nak kongsikan jugak bersama2...hmm...setiap kali tarikh 3/6 je aku mesti igtkan mak aku...kadang aku menangis gak...bukan apa pun...mak aku tak penah lupa tarikh lahir aku..ye la semua mak tak lupa besday anak2 nya kan..tapi aku paling terharu..sejak yang aku igt laa dia x penah lupa buat makan2 time besday anak2 dia...bukan meriah sgt pun just beli kacang tanah..buat laksa ke bihun goreng ke bihun sup ke..yang tu ja laa...pastu panggil 2 3 org kawan2...xdak kek pun aihhh...padahal nya teringin la nk ada kek (masa kecik2 laa)....

Bila dah kawin..dok jauh dari mak..xdak la besday party yang mak buat dah...tapi mak aku tak penah lupa sampai pagi tadi pun dia call aku awai2 pagi ucap kan..."Yg...Selamat hari jadi naaa..."..syahdu lak aku pagi tadi...hehe...YG tu panggilan manja mak aku pada aku tauu...hmmm...

Yang paling penting AKU AMAT SAYANG MAK AKU......dia tempat aku curah kan segala masalah aku...dia bagaikan seorang sahabat baik aku...tu yang paling best....walaupun dia tak baca entri ni aku tau dia pun tau aku sayang kan dia...hihihi...


2 comments:

Lynn Hamzah said...

kasih mak hingga ke syurga...huhuhu...

aku dan segalanya said...

tu la...hmmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...