Wednesday, June 8, 2011

KAMI KAKI BLOGGING

haaa...jom join contest ni....di sebabkan aku telah di tag maka nya aku pun berminat la untuk join contest ni....tak susah pun...hadiah pun lumayan tauuuu....tarikh tutup 2 Julai 2011...


Di sini aku tag kan 3 orang kwn2 blogger aku





Sesapa yang nak join contest ni jom klik http://ceritafarez.blogspot.com....

4 comments:

Lulu caldina said...

Blog ini tersenarai dalam bloglist lulu-pages.. :)

aku dan segalanya said...

jom joinnnn

... said...

as salam..

maaf ya kak posting dalam entir ni. takut akak tak perasan.

Ok! saya terima, saya masukkan akak dalam list Malaysian Blogger.
bersama-sama kita bertukar cerita, pandangan dan ilmu =)

http://accidental-rt.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

nak join contest ni bila da masa terluang =)

thanks kak, follow saya =)

Liza @ Adzriel AB said...

anak dah demam ni tak boleh nak BW jap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...