Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Segmen..segmen..segmen...gila segmen ke apa aku ni?? arghhhh...tak kira kali ni AKU TERINGIN NAK HACK BLOG lak...hahahaha....banyak blog yang aku teringin nak HACK nihhh...hmmm...Salah satu nya blog


Aku memilih blog nya sbb pertama kali aku masuk blog dia dulu aku dah suka..tgk entri2 masakan nya begitu menarik minat aku utk terus membaca dan terus membaca...tapi aku lum sempat mencuba resepi2 nya tu...Geram tgk rasa macam nak makan je...hahahaha..

Pesanan utk tuan punya blog tu...teruskan memasak dan mengupdatekan entri2 tu ye...hihihi

Sebenarnya bukan tu je blog yg aku nak HACK...buleh katakan semua blog masakan pun aku suka...mmm..lagi satu blog yang selalu sgt aku nk HACK blog BEN ASHAARI laaa...sapa lagi kan..korang setuju dak? hihihi

13 comments:

nannie said...

asslmlkm Zhureen , waaaaa ni segmen apa ni ya hihihi akak ni selau tertinggal gang bas sekolah hihihi . Zhureen join segmen yang Ben Ashaari buat ke , akak ada gak baca blog dia tu tapi tak tau macam mana nak join segmen yg dia selalu buat tu hihi

Apa pun terima kasih byk2 la highlight kan blog akak ya , terharu rasanyaaa...

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

lari encik ben..lari....sembunyik....

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..http://www.my-shopping2u.com/

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

dtg singgah nak hack blog ni bole..?? heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

pok cik beng keno,, whoohooo =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

atyn bambam said...

hack you , hack you . :)

http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html

osHin said...

datang nak hack sini !!! hahaha

osHin said...

datang nak hack sini !!! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...