Sunday, June 12, 2011

Dapat handphone percuma!!!!


Cantik tak hset kat atas tu? Aku dapat percuma tau....sebenarnya aku pun tak jangka...tup2 suami aku bawa balik lepas pi bayar bil telefon kat Telekom pagi tadi...dia kata Telekom ada promosi terbaru..ikutkan tak apply pun tak pe..tapi bagi yg tak de telefon rumah amat sesuai la ambik pakej nihh...Boleh bawak gi merata...dok la ceruk mana pun ada je line...sbb Telekom guna line ATUR 011...

Korang dok la di tengah lautan atau hutan belantara pun..mesti dpt di hubungi tauuu...Bayaran bulanan pun murah je...Pakej ni kena kontrak setahun dgn TM...lps setahun kalau korang tak mau buleh je tamat kan pastu beli je sim card baru...untung gak tuuu...kalau sapa2 berminat gi cepat kat TM..sbb benda camni cpt je abih...dgr citer nya bulan ni je dpt hset percuma...lps ni kena bayar sikit kot...hihihi...

Bukan nk promosi apa2 pun sj nk syer je..kot2 la ada yang taktau teringin nk dpt pakej murah...siap ngan internet lagi tuu...





5 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
wah! beruntungnya akak!
alhamdulillah..moga dapat lagi lepas ni. haha~
rezekit tu~

waa..macma menarik..tapi betul ke kompem dapat? kalau dalam air pun? huhu..

entri santai kartun sebelum entri berisi :

updating..up..dating..kartun

Munna said...

owh...dia buat mcm streamyx netbook 1 malaysia tu kan...tp hp tu jenama ape eh?

aku dan segalanya said...

hp tu kat depan tu tulis OLIVE
kat blkg hp HAIER...

RedVixen said...

nak jugaakkk :D

cpahniza said...

nak satoooooooooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...