Monday, July 11, 2011

Bila dengan GENG...sakan sungguhh!!!

Hari sabtu yang lepas aku keja separuh hari....bosan la kalau time keja separuh hari tu..nk buat camner syarikat aku keja tu bg sabtu alternate...maknanya selang seminggu aku cuti sabtu ahad..minggu dpn tu aku kena keja sabtu separuh hari..selang2 gitu laaa...tapi ok je....

Dulu masa..sebelum ada keta...tiap2 kali lunch mesti suami aku datang amik aku gi makan...tapi lepas ada kereta ni...aku gi sendiri je...lagi pun suami aku selalu balik umah sbb urus kan anak aku yg balik dr sekolah tu...hihihi...aku ni kadang je amik anak dari sekolah...bukan apa..suami aku lebih dekat dgn sekolah anak aku tuu...

Sabtu tu aku berpeluang nk mkn bersama time keja nih...kebetulan dia ada mesyuarat kat pejabat tuu...Sblm nak balik umah tu aku ajak dia makan dulu..utk anak2 tu aku beli kemudian je laaa....mls dah nak masak kalau sabtu separuh hari...

Sedang aku mkn tu...dah nak abih dah masa tu pun...datang la sorg kwn laki satu opis gak laa....dia amik nasi nak join kami la..aku tak kisah ..sama suami pun...hihihi...tetiba kawan aku tu bersuara..."Amboi...senyap ja hang no kalau makan dgn suami....tak dengaq suara pun aih...Tapi kalau hg makan dgn kawan2...suara hang la paling kuat dlm geng tuu..." hahahahahahaha...aku tergelak laa....

Bukan pe...betul la..aku ni mmg riuh rendah pun bila bersembang...tapi dgn kawan2 ni lain...kalau dgn suami tak kan aku nak pong pang pong pang camtu gak kot...satgi orang kata aku tgh gaduh ngan suami ke apa...hahhah..tak gitu kan....kan..kan...




1 comment:

Pn. Sheila said...

hehehe... adakala kita mmg cam tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...