Monday, May 30, 2011

Macam mana la leh terlupa....petang ni mak beli kan....

Baru angkat nak takbir...tup2 teringat....Ya Allah...Aku lupa semalam aku ada janji dgn anak aku nk beli kan Al Quran baru..Janji nk balik dari opis time rehat terus beli kan utk dia sbb dia nak gi ngaji pukul 2...haihhh...

Mesti anak aku tunggu...hmmm...lps sembahyang jap tadi aku call suami aku...sahhhh...memang anak aku tunggu je aku balik...adehhh...sian lak kat dia....x pa la petang ni mak balik...mak beli kan utk haikal naa...dia bukan apa tuu teruja sbb semalam dia dah khatam....

Esok aku dah tempah pulut kuning utk bg kat tmpt ngaji dia tuu...ok la tu sekali ngan Al Quran baru...hehehe....


Mak sayang haikal termasuk la anak mak yang lain nur arissa dan nur sarah akmar....muahhhhhhhhhhhh

3 comments:

ejulz said...

teringat waktu zaman kecik2 dulu.. :)

zures said...

Zaman yang sungguh indah...masa kecik2 dulu

aku dan segalanya said...

tu la..dulu2 lagi best...kayuh basikal ramai2...pastu bila nk khatam je mak sibuk buat pulut kuning ngan kari ayam..sedap lak tuu...panggil kengkawan ramai2 dtg umah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...