Tuesday, May 31, 2011

Aku nak TERpitam angkara BEN ASHAARI !!!

Haaa??? ben ashaari jadi follower aku?? sat nak pitam dulu...sbnrnya dari ptg smlm nk pitam dahh tp tak sempat nk post entri ni...hahahaha....aku sebenarnya kenal dia lama dah sblm dia ada blog pun...selepas dia ada blog pun aku xdak blog lagi...selepas 2kali dia masuk majalah dan terus terusan aku gi je memana blog ada je nama dia...maka teringin lak nak ada blog tapi bukan la nk hebat dari dia ke apa ke...cuma nak memeriahkan lagi dunia blog nii...di samping memberi sokongan kepada para blogger yang lain...tak gitu?


Terima kasih ben...walaupun aku dah lama kenal dia tapi lum penah jumpa lagi laaa...hihihi...aku pun tak penah paksa dia jadi pengikut aku tau...(walaupun lam hati berkata.."Ben..u follow la i..." wakakakaka) jgn marah noh ben!!

Dengan itu tanpa berbelah bagi aku selalu ke SINI untuk memberi sokongan kat dia....hehehe

3 comments:

ariana's said...

hehe..Ben memang cam tu, dulu pun waktu akak baru ada follower beberapa kerat pun, dia follow sbgai peniup semangat kat blogger baru mcm akak. dia sporting gitu!

aku dan segalanya said...

tu la kann..semangat je niii...hihiihi

Jiejah Gorjes said...

ye encik ben sgt sporting...x sombonk..tahniah hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...