Monday, May 30, 2011

Ooopppssss!!!! Camner leh terlepas nihh???

KENTUT!!!!! Aku teringat mula2 aku kawin dulu..masa tu kat umah mertua..nk kentut pun risau kot la terkuat ka...hahaha....kalau masuk lam bilik air pepagi tu mesti la terkentut punya...tkut kot mak ngan pak mertua dengar aku buka air paip laju je mengalir.....hahaha...agak2 sesapa yg dah kawin cam aku dak? ke aku sorang je camtu...ngeh3....tak kisah la kan....


Nak di jadi kan citer dalam usia perkawinan aku yang baru 6 bulan masa tuu....aku balik la kampung suami aku....malam tu lepas makan nasi dok la sembang2 kat ruang tamu...masa tu hanya ada aku,suami dan mak serta bapa mertua ku laaa....


Sedang rancak aku bersembang tup2.....pruttttttttttttttt.....kuat gak laaa...masing2 terdiam sebentar....aku ni merah padam dah muka...adehhhh....last2 aku pun berkata..."angin bnyk sgt kot...terkeluaq x leh nk tahan dahhh..." hahahahaha....suami ku gelak besaq laaa....tp mak mertua aku cover line gak laaa...dia kata...bior ler.....


Bila aku igtkan balik mmg malu gak rasa nya...tp skrg ni dah masuk 13thn aku kawin...xdak cover sgt dah kot kalau nak TERkentut....hihihihi...(agak2 yang keluaq pelan x pa la)

ok laaa....cauuuu...

9 comments:

cik ayin said...

adess..malu la...hee

fawzeah zea said...

hahaha,,bkn sllu kn bt mcm tue.

Lieyda said...

haha sy lak klu nk kentut dpn pakwe men redah je.xmalu pun.wakaka

aku dan segalanya said...

hahaha...dpn pakwe mmg x kisah lieyda...depan bakal mertua camner lak??kekeke

knb said...

funny story. support your nuff, kindly visit & support back

miRa'e said...

hahahahaha kelakar la.. ish2 cmne agknya sy dah kaawen nnt? cmne la nk tahan kentut dpn suami ngn mak mentua..hehehehehe

aku dan segalanya said...

hahahaha...kentut je lam air...lg kuat bunyi tuu...hihihi...ala..belasah jerrrr....

budak johor said...

hahaha..
ok lar jugak tu kalau ade bunyi. kalau yg takde bunyi camne? tau2 jer dah bau gas ammonia. baru haru biru jadinye! hahaha

aku dan segalanya said...

hahaha..yang xde bunyi cam selamat sikit laa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...